پنجشنبه ۲۵ فروردین ۰۱ | ۰۹:۵۴ ۲۰ بازديد
دلایل متعددی برای مثال رفاه حیوانها و پایداری پرینتر سه بعدی FDM اطراف زیست وجود دارااست که منجر میشود عموم از تناول کردن گوشت حیوانی دوری نمایند. در بخش اعظمی از جایگزین های فعلی گوشت از سویا و گندم تحت عنوان پروتئین های گیاهی مصرف شده میباشد که به راحتی میتوانند بافت و بها غذایی گوشت حقیقی وواقعی را تاسی نمایند. اگرچه تکنولوژی پرینتر سه آینده تا قبل از این برای بسط جایگزین های گوشت گزینه تست قرار گرفته میباشد، ولی هیچ یک از فرمول های فعلی مشتمل بر پروتئین های این گیاهان خاص وجود ندارد. بدین ترتیب،Songbai Liu و Shanshan Wang تصمیم گرفتند روشی برای تهیه و تنظیم یک خمیر گوشت با پروتئین سویا و گندم بیابند که بتوان آن را به صورت مؤثر با چاپگر سه آینده ساخت و ساز کرد.
- ۰ ۰
- ۰ نظر